Menu
Winkelwagen

Over Covee

 

Binnen kijken bij Covee:

Klik Hier voor een virtuele tour van de showroom van Covee Sports!

 

Wie/Wat is Covee Sports B.V.?

 

 


Eind 1969 is Covee opgericht als heel klein zaakje waarbij een aantal honk- en softbalartikelen gekocht konden worden. Ruim 45 jaar en 2 verhuizingen later, is Covee uitgegroeid tot de grootste honk-en softbalspeciaalzaak van Europa.
In 2017 is de winkel van Covee nóg groter geworden na het bouwen van een bovenverdieping en het vergroten van de winkelvloer.

Spelers en verenigingen uit vooral Nederland, maar ook de rest van Europa komen graag naar de in honkbalstijl ingerichte showroom waar honderden artikelen van alle topmerken te vinden zijn. Nergens anders vindt u zo'n groot en gevarieerd aanbod van honk- en softbalartikelen. Ook onze internetshop is een groot succes. Onze internetklanten komen uit alle hoeken van de wereld, zelfs uit Amerika.

Alle topmerken zijn vertegenwoordigd: Easton, Mizuno, Wilson, Rawlings, Nike, Adidas, Louisville Slugger, Majestic, Underarmour, Franklin, DeMarini, Covee/Diamond, Jugs, Atec, New Era, +POS, etc. Elk jaar weer treft u bij Covee de allernieuwste collecties van deze merken aan.


Zo hebben wij ook een eigen top-kwaliteit kledinglijn die kwalitatief uitstekend is en uitermate gunstig geprijsd voor de teams en verenigingen. Ook de bedrukkingen op deze uniformen worden zeer professioneel uitgevoerd. De meeste kleding wordt bedrukt en gestikt in tackle twill, wat hetzelfde materiaal is als de bedrukkingen op de officiële shirts van de Major League teams.

Dit ruime aanbod van topmerken heeft ertoe geleid dat Covee aan vrijwel alle clubs in Nederland levert, evenals aan clubs uit alle Europese landen.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in de grootste honkbalshowroom van Europa. Ervaren én net begonnen honkballers & softballers kunnen bij ons terecht. Onze ervaren verkopers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u van de beste artikelen te voorzien.