Menu
Winkelwagen

Retourneren

Een retour dient in alle gevallen te worden aangekondigd via de "Retourzendingen"-pagina op de "Mijn Account"-pagina.

Onaangekondigde retourzendingen worden niet verwerkt.
Speciaal voor de klant op maat gemaakte kleding kan niet geretourneerd worden.

 

Producten die worden geretourneerd dienen nieuw te zijn, ongebruikt, in originele verpakking, en inclusief alle labels en kaartjes.

Indien een deel van de verpakking/labels/kaartjes ontbreekt wordt maximaal 70% van het aankoopbedrag vergoed.

 

Indien u iets terugstuurt verzoeken wij u vriendelijk een briefje met instructies, het retournummer, of een kopie van de communicatie met een Covee personeelslid bij te sluiten zodat de retourzending correct en snel verwerkt kan worden.

 

Indien de retourzending producten bevat die incorrect door Covee zijn verstuurd zal Covee 6,95 euro verzendkosten (binnen Nederland) vergoeden.  In alle overige gevallen is de klant verantwoordelijk voor het versturen en het bij Covee aankomen van de retourzending.


Zoals bij de algemene voorwaarden beschreven staat geeft Covee geen geld terug bij het retourneren van producten. Producten worden óf omgeruild óf er wordt een winkelkrediet gegeven op het Covee-account van de klant.  Bij ons is het dus niet mogelijk om meedere exemplaren van 1 bepaald product te bestellen, deze vervolgens thuis te gaan passen en alles dat niet past terug te sturen.