Menu
Winkelwagen

--Honkbal kleding kopen

Covee is de grootste in Europa op het gebied van honkbal kleding. Bekijk ons ruime assortiment shirts, broeken, jacks, petten en andere accessoires. Zoek je kleding voor jou team bekijk dan de Clubkleding Pagina’s. Wil je custom kleding, dan zit je bij Covee goed. Veel kleding kan zelf ontworpen worden. Denk bijvoorbeeld aan Fleeces, shirt’s en petten.

Kom uw honkbal kleding kopen bij Covee Sports en profiteer van aantrekkelijke prijzen en een uitstekende kwaliteit. Wanneer u ervoor kiest uw honkbal kleding te kopen bij Covee Sports, dan kiest u voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding van zeer duurzame producten. Wij zijn al meer dan veertig jaar actief in de branche en hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste soft- en honkbalspeciaalzaak van Europa. Bij ons kunt u altijd honkbal kleding kopen die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Online uw honkbal kleding kopen

Uiteraard is Corvee Sports in veertig jaar sterk gegroeid en zijn wij optimaal met onze tijd meegegaan. Dit betekent dat u niet alleen in onze ruime winkel in Papendrecht onze honkbal kleding kunt kopen, maar ook online. U kunt in onze webshop ook de meest uiteenlopende soorten en maten honkbal kleding kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Niet alleen kunt u de honkbal kleding online kopen, maar ook direct afrekenen door middel van een veilige betaalmethode.

Contact

Wilt u honkbal kleding kopen bij een professioneel bedrijf, waar u de honkbal kleding zowel online kunt kopen als in een ruime winkel? Dan gaat u naar Covee Sports. U vindt ons winkelpand aan de Poldermolen 3 in Papendrecht, waar u zes dagen per week van harte welkom bent. Wilt u online bestellen, maar heeft u meer informatie of advies nodig? Bel dan vrijblijvend naar 078 – 61 50 189 of mail naar info@covee.nl.